Minden idők egyik legegyszerűbb posztja következik. Olyan egyszerű, mint a honi futball maga.

Körkapcsolásunk első helyszíne Szombathely: Egy nappal az Irtis Pavlodar elleni Európa Liga mérkőzés előtt a haladás ügyvezetője a következőket mondja: "Még nem állapodtunk meg egyik tévécsatornával sem, de bízom benne, hogy tudunk a meccsért pénzt kérni, és valahol látható lesz majd. Ha nem jön össze, akkor a  Szombathelyi tévében lesz megtekinthető."

 

2. helyszín  - Székesfehérvár, hivatalos közlemény: "Szorított bennünket az idő, és a profi világban rangot szerzett, minden részletet fontosnak tartó külföldi szakemberekkel öt nap alatt nem lehet tető alá hozni egy megállapodást. Kényszerhelyzet alakult ki, aminek a felelősségét magamra kellett vállalnom. Azután, hogy a klubvezetés az általam javasolt magyar edzőket nem fogadta el, ez a megoldás vált szükségessé. Óriási munkám van a keret átalakításában, és még nem is vagyunk készen. Két hiány van még a keretben, ráadásul elképzelhető, hogy távozók is lesznek, ez a munka sem fejeződött még be” - mondta mindezt Mezey György, aki eddig szakmai főnök volt, de mostantól egy évig edző is lesz a fehérvári gárdánál. Mindezt azután, hogy Matthaus és a vidi vezetők hülyére vették az egész sajtót és a még néhány lelkes honi focikedvelőt.

- Kapcsolunk tovább -

3. helyszín: Újpest

Sallói István, az Újpest Fc sportigazgatója: " a leendő edző és az ügyvezető igazgatónk skóciában van, de nagyon remélem, hogy szerdán már McStay ül a kispadon."

Na akkor ha minden jól megy lesz bőven idő felkészülni a Steaua elleni EL - meccsre. 15 nap alatt bőven meg lehet ismerkedni az új edzővel, és előre lehet lépni. Szakmailag, persze.

Breaking news - utolsó állomásunk az MLSZ - székház:

Itt nincs senki, mindenki a Telkiben található "csúcsszuper" komplexumban van.

Telki: Kisteleki István megkérdőjelezhető MLSZ elnök közli, hogy nem érdekli hogy hány tucat főtitkár volt eddig a keze alatt, biztosan Ők voltak a hülyék, mert Ő okos. És most, hogy felemelkedjen a honi foci, újra rendezni kéne kettősrangadókat, szóval ennek tükrében végezték el a sorsolást. Mivel eddig csak a szurkolók mondtak többször határozott nemet erre a felvetésre, szeretnék megvalósítani, mert neki tetszik a dolog. A foci meg nem a szurkolókért van.

 

Lapzárta - avagy a körkapcsolás összegzése: 
 

Ha július végére egyetlen csapatunk sem marad talpon a nemetközi kupaporondon, akkor sürgősen váltsuk le a szurkolókat!

Szerző: Toony  2009.07.01. 14:25 Szólj hozzá!

Dobj egy macit te is! 2009. április 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://muszi.blog.hu/api/trackback/id/tr531220056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása